Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Nidhma"

“Ulërima” e familjes Bardhi, pak larg kryeqytetit

    “Ulërima” e familjes Bardhi, pak larg kryeqytetit

Puntata e sotme e emisionit “Opinion” iu dedikua varfërisë ekstreme të familjes Bardhi, banuese në Vaqarr, një nga shumë familjet që nuk mund të kenë një jetesë normale për shkak

Lexo me Shume