Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ngerç"

Kushtetuta e re hyn sot në fuqi, reforma ende e paplotësuar

    Kushtetuta e re hyn sot në fuqi, reforma ende e paplotësuar

Ndryshimet kushtetuese që u miratuan unanimisht më 22 korrik, hyjnë së fundmi në fuqi. Botimi i ndryshimeve kushtetuese në Fletoren Zyrtare erdhi një ditë pas presidenti i Republikës, Bujar Nishani,

Lexo me Shume