Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "New Horizona"

(Video) Anija “New Horizons” siguron pamje të qarta të sipërfaqes së Plutonit

    (Video) Anija “New Horizons” siguron pamje të qarta të sipërfaqes së Plutonit

NASA ka publikuar pamje të anijes “New Horizons” duke na dhënë kështu një pamje të qartë të sipërfaqes së planetit Pluton. E hartuar nga një seri imazhesh të rezolucionit të

Lexo me Shume