Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Nenshkrime"

Peticioni “Presidenti të zgjidhet nga populli” firmoset nga mbi 7,500 qytetarë

    Peticioni “Presidenti të zgjidhet nga populli” firmoset nga mbi 7,500 qytetarë

Peticioni i iniciuar nga deputeti socialist Ben Blushi për zgjedhjen e Presidentit nga populli ka arritur deri tani të firmoset nga mbi 7,500 firma nga 10,000 që nevojiten. Peticioni është

Lexo me Shume