Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nene"

Të famshëm që nuk i duan fëmijët

Të famshëm që nuk i duan fëmijët

  Të jesh prind disa e konsiderojnë një fat, por ka edhe të tjerë që nuk duan të jenë prindër  duke e konsideruar përgjegjësi. Jo të gjithë marrin merita për

Lexo me Shume

Gwyneth Paltrow: “Mund të jesh grua inteligjente dhe ta duash seksin në të njëjtën kohë”

    Gwyneth Paltrow: “Mund të jesh grua inteligjente dhe ta duash seksin në të njëjtën kohë”

Nuk është sekret që Gwyneth Paltrow i shijon të mirat e jetës. Por si të gjitha nënat që punojnë asaj i duhet të përballet me situata të ndryshme. Gwyneth ka

Lexo me Shume

(Foto) Foto të adhurueshme me prapaskena të papritura

(Foto) Foto të adhurueshme me prapaskena të papritura

Jetesa me një fëmijë të vogël i ndryshon kujtdo jetën. Disa pohojnë se i bën më të pjekur dhe fillojnë ta kuptojnë  momentin , ta jetojnë. Është pikërisht kjo koha

Lexo me Shume