Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nene sorrogato"

Modelja bëhet nënë surrogato për miken e saj, një e papritur ndodh gjatë shtatzënisë

    Modelja bëhet nënë surrogato për miken e saj, një e papritur ndodh gjatë shtatzënisë

Lauren Lichtnauer dhe bashkëshorti i saj, Myron, kishin provuar më shumë se 21 herë, me anë të mjekimeve të ndryshme, që të mund të lindnin një fëmijë. Por pasi kishin

Lexo me Shume