Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nenat"

Të ushtrohesh gjatë shtatzënisë? Ja çfarë sugjeron një nënë…

Të ushtrohesh gjatë shtatzënisë? Ja çfarë sugjeron një nënë…

Sophie Guidolin, e kthyer tashmë në një “guru” fitness-i, solli në jetë binjakët e saj në shtator të 2015-s. Ajo publikoi çdo etapë të shtatzënisë së saj në rrjetet sociale. Guidolin,

Lexo me Shume