Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ndryshime"

Disa fakte interesante rreth buzëve

    Disa fakte interesante rreth buzëve

Buzët janë pjesa më sensuale në fytyrën tonë. Ato flasin për seksualitetin tonë dhe nuk përdoren veç për të puthur. Janë një pjesë shumë e ndjeshme që duhen trajtuar me

Lexo me Shume

Rikonstruktimi i linjave urbane, ja ndryshimet që do pësojë transporti publik

    Rikonstruktimi i linjave urbane, ja ndryshimet që do pësojë transporti publik

Studimi JICA në Tiranë nxorri në pah varësinë e qyetarëve ndaj transportit publik, e cila llogaritet 36% (27% përdorin mjete private). Referuar anketimit, 75% e banorëve lëvizin përgjatë orarit 06:00-09:00,

Lexo me Shume

Të gjithë e kishim mendjen te ndryshimi i logos së Instagram-it, kur në të vërtetë ka ndryshuar diçka më e rëndësishme

    Të gjithë e kishim mendjen te ndryshimi i logos së Instagram-it, kur në të vërtetë ka ndryshuar diçka më e rëndësishme

Ndryshimi i mekanizmit gjatë lundrimit në Instagram, thënë ndryshe ndërfutja e algoritmit të ri, ka shkaktuar  mjaft reagime në rrjetin tjetër social Twitter, ku përdoruesit e Instagram-it kanë shprehur haptazi pakënaqësinë

Lexo me Shume

Energjia elektrike, shkurtohet afati për ndryshimin e kontratave

    Energjia elektrike, shkurtohet afati për ndryshimin e kontratave

Afatet për ndryshimin e kontratave të energjisë elektrike do shkurtohen. OSHEE ka bërë të ditur për “Panorama” se ka shkurtuar afatet për ndryshimin e emrit të mbajtësit të kontratave të

Lexo me Shume