Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ndikim"

Baballarët që konsumojnë shumë alkool, ja si i rrezikojnë foshnjat e palindura

    Baballarët që konsumojnë shumë alkool, ja si i rrezikojnë foshnjat e palindura

Nga një studim i kryer së fundmi ka rezultuar se mënyra e jetesës së baballarëve ndikon në shëndetin fizik dhe mendor të fëmijës. Sipas studiuesve, një mori shembujsh faktojnë se

Lexo me Shume