Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ndertime pa leje"

Aksioni kundër paligjshmërisë, 22 të arrestuar në një javë

    Aksioni kundër paligjshmërisë, 22 të arrestuar në një javë

Strukturat e Policisë së Shtetit kanë vijuar edhe gjatë javës që lamë pas aksionin kundër paligjshmërisë, konkretisht në parandalimin dhe goditjen e vjedhjes së energjisë elektrike, ndërtimeve të paligjshme, prerjen

Lexo me Shume

ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

    ATP rrit masën e kompensimit financiar, 1 mld lekë për 1.487 pronarë të prekur nga ndërtimet pa leje

Agjencia e Trajtimit të Pronave ka bërë të ditur rritjen e masës së kompensimit financiar nga 57% në 70% për pronarët e prekur nga ndërtimet pa leje. Ajo deklaroi se

Lexo me Shume