Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ndarja"

Calvin Harris: Taylor Swift zotëroi mediat me ndarjen tonë

    Calvin Harris: Taylor Swift zotëroi mediat me ndarjen tonë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Ish-i dashuri i këngëtares Taylor Swift bëri diçka që asnjë ish tjetër i saj nuk e ka bërë. Ai vendosi tu përgjigjet komenteve

Lexo me Shume