Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "NBC"

Miley Cyrus dhe Alicia Keys bëhen bashkë

    Miley Cyrus dhe Alicia Keys bëhen bashkë

Televizioni NBC konfirmoi se Miley Cyrus dhe Alicia Keys do të jenë bashkë me Adam Levine dhe Blake Shelton pjesë e jurisë së “The Voice” për sezonin të njëmbëdhjetë. Lajmi

Lexo me Shume