Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "NATO"

NATO: Rusia, rrezik për Ballkanin, anëtarësimi i Kosovës faktor stabiliteti në rajon

    NATO: Rusia, rrezik për Ballkanin, anëtarësimi i Kosovës faktor stabiliteti në rajon

Gjatë një konference të përbashkët për shtyp me kreun e delegacionit shqiptar, Presidenti i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Michael Turner, foli për rritjen e rrezikut rus në lindje të Europës

Lexo me Shume

Asambleja e NATO-s në Tiranë, 6 komisariate kanë kaluar në gatishmëri, kufizim qarkullimi rrugor

    Asambleja e NATO-s në Tiranë, 6 komisariate kanë kaluar në gatishmëri, kufizim qarkullimi rrugor

Policia e Tiranës ka bërë me dije se me qëllim sigurimin e mbarëvajtjes së Asamblesë Parlamentare të NATO-s, kanë kaluar në gatishmëri 6 komisariate, ndërkohë që 9 hotele ku do

Lexo me Shume

Prezenca në rritje e NATO-s, Rusia kundërpërgjigjet me shtim të trupave në kufij

    Prezenca në rritje e NATO-s, Rusia kundërpërgjigjet me shtim të trupave në kufij

Rusia ka njoftuar shtimin e të tjerë trupave ushtarake nëpër kufij si reagim kundër rritjes së prezencës së NATO-s në Europën Lindore. Shteti rus deklaroi të mërkurën se kundërshton prezencën

Lexo me Shume

NATO gati të dërgojë trupa rreth kufijve të Rusisë

    NATO gati të dërgojë trupa rreth kufijve të Rusisë

Flitet se aleatët e NATO-s po planifikojnë të dërgojnë katër batalione në Poloni dhe vendet e tjera baltike për të forcuar kufirin me Rusinë, si përgjigje ndaj rritjes së aktivitetit

Lexo me Shume