Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Napoleon Bonaparte"

Nuk do ta besonit origjinën e vërtetë të Napoleonit sipas analizave të ADN-së

    Nuk do ta besonit origjinën e vërtetë të Napoleonit sipas analizave të ADN-së

A jeni një pasardhës mashkull i Napoleon Bonapartit? Që nga fillimi i 2010-s, IGENEA është në kërkim të pasardhësve meshkuj të familjes Bonaparti, me një projekt në shkallë të gjerë

Lexo me Shume