Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Namazi"

Falet për herë të parë namazi në veri të Mitrovicës

    Falet për herë të parë namazi në veri të Mitrovicës

Për herë të parë 17 vjet pas luftës në Kosovë, shqiptarët e veriut të Mitrovicës kanë falur namazin e Fiter Bajramit në sheshin “Adem Jashari”. Më shumë se 200 qytetarë

Lexo me Shume