Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Naftetare"

S’morën pagat e 10 muajve, protesta e naftëtarëve të ARMO-s zhvendoset para Kuvendit

    S’morën pagat e 10 muajve, protesta e naftëtarëve të ARMO-s zhvendoset para Kuvendit

Naftëtarët e kompanisë ARMO kanë zhvendosur protestën e tyre përpara Parlamentit për shkak se prej 10 muajsh ende nuk kanë marrë pagat e tyre. Ata shprehen se qeveria u ka

Lexo me Shume