Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "nafte"

Mohammed bin Salman – princi që kërkon të ndryshojë Arabinë Saudite

    Mohammed bin Salman – princi që kërkon të ndryshojë Arabinë Saudite

Kur bëhet fjalë për Arabinë Saudite, gjithnjë fokusi kryesor është nafta. Kjo e fundit është burimi kryesor ekonomik dhe çështja më kyçe politike e vendit. Por me kalimin e kohës

Lexo me Shume