Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mynyr Koni"

Kërcënimi nga Shullazi, Mynyr Koni paraqitet tek Krimet e Rënda

    Kërcënimi nga Shullazi, Mynyr Koni paraqitet tek Krimet e Rënda

Mynyr Koni, rektori i Universitetit të Tiranës, i shpallur fitues disa ditë më parë, është paraqitur në Prokurorinë e Krimeve të Rënda ku do të dëshmojë lidhur me kërcënimin e

Lexo me Shume