Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mungese"

Tirana e Re e zhytur në errësirë, mungon energjia elektrike

    Tirana e Re e zhytur në errësirë, mungon energjia elektrike

Ndërkohë që kryeqyteti vazhdimisht është pjesë e organizimeve, eventeve dhe planifikimeve rikonstruktuese, për t’iu sjellë qytetarëve Europën në Tiranë, duket se duhet ende shumë punë. Mbrëmja e sotme i ka

Lexo me Shume