Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "muaj"

Kujdes! Gjatë këtyre dy muajve të vitit rritet rreziku për divorc

    Kujdes! Gjatë këtyre dy muajve të vitit rritet rreziku për divorc

Sipas një studimi të ri, marsi dhe gushti janë dy muajt kur çiftet kanë më shumë gjasa që të paraqesin kërkesën për t’u divorcuar. Në studimin e tyre, sociologët u

Lexo me Shume