Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Motor"

Polici del në pension pas 45 vjetësh shërbim, ministri Tahiri e surprizon

    Polici del në pension pas 45 vjetësh shërbim, ministri Tahiri e surprizon

Pas 45 vjetësh shërbim në Policinë e Shtetit, Xhemil Haluli ka dalë ditën e sotme në pension. Me rastin e kësaj dite të veçantë, një surprizë i është rezervuar nga

Lexo me Shume