Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "motivim"

Letra motivuese e një gruaje pas vdekjes së burrit: “Ka ardhur momenti…”

    Letra motivuese e një gruaje pas vdekjes së burrit: “Ka ardhur momenti…”

“Ka ardhur momenti… Kanë kaluar dy vite që prej momentit kur bashkëshorti im i dashur u nda nga jeta dhe tani kam arritur në përfundimin se ka ardhur koha të

Lexo me Shume