Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Monopol"

Rinasi, jo më monopol. Ja kushtet e kontratës së nënshkruar

    Rinasi, jo më monopol. Ja kushtet e kontratës së nënshkruar

Qeveria shqiptare dhe kompania që disponon koncesionin monopolistik të aeroportit ndërkombëtar të Tiranës kanë arritur në një marrëveshje për të hequr klauzolën e monopolit nga kontrata koncesionare e aeroportit të

Lexo me Shume