Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "modele flokesh"

12 “torturat” që vetëm vajzat me flokë të gjatë i kuptojnë

12 “torturat” që vetëm vajzat me flokë të gjatë i kuptojnë

Vajzat me flokë të gjatë, edhe pse janë tepër të pëlqyeshme dhe të gjithë ua kanë zili flokët, shpesh “vuajnë” sepse ka situata kur flokët e gjatë u kthehen në

Lexo me Shume