Blitz

Tag "Mode"

Jo më “push up”, dekolteja e viteve ’70 rikthehet në modë

    Jo më “push up”, dekolteja e viteve ’70 rikthehet në modë

  Kristen Stewart ◄ Back Next ► Picture 1 of 6 Nëse do i hidhnim një sy daljeve më të fundit në festivalin e Kanës, do të shihnim se po

Read Full Article

(Foto) Kur mosha është thjesht një numër! 80 vjeç dhe me stil

(Foto) Kur mosha është thjesht një numër! 80 vjeç dhe me stil

Joyace Carpati – 80 vjeçe ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Air Seth Cohen është një fotograf i cili parapëlqen të bëjë koleksione fotografish me gra të moshuara,

Read Full Article