Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "MMV"

“E nxonme”, dedikim i Getit për Marinën?

    “E nxonme”, dedikim i Getit për Marinën?

A ju kujtohet artikulli ynë “Getoari dhe tri germat që fshehin një sekret të madh” (http://blitz.al/showblitz/thuhet-se-pooor/getoari-dhe-tri-germat-qe-fshehin-nje-sekret-te-madh/) rreth emërtimit MMV? Epo, ja që nuk ia paskemi futur kot, siç mund të mendonin

Lexo me Shume