Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mjeksi"

Ilaçet e kancerit mund të kurojnë pedofilinë?

    Ilaçet e kancerit mund të kurojnë pedofilinë?

Shkencëtarët janë duke punuar në laboratorë për krijimin e një ilaçi që të mund të kurojë pedofilinë përpara se pedofilët të abuzojnë seksualisht me fëmijët. Këta shkencëtarë janë duke bashkëpunuar

Lexo me Shume