Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mjeker"

Studim: Burrat me mjekër, të duhurit për marrëdhënie afatgjata

    Studim: Burrat me mjekër, të duhurit për marrëdhënie afatgjata

Nga një studim i zhvilluar së fundmi rezulton se burrat me mjekër cilësohen si të duhurit për marrëdhënie afatgjata, ndërsa ata që nuk mbajnë mjekër si meshkujt të predispozuar për

Lexo me Shume