Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mixey"

Këngëtarja shqiptare, zëri i qeverisë kosovare për liberalizimin e vizave

    Këngëtarja shqiptare, zëri i qeverisë kosovare për liberalizimin e vizave

Qeveria e Kosovës ka vite që lobon për liberalizimin e vizave me zonën Shengen dhe ka përdorur pothuajse të gjitha rrugët zyrtare për t’ia arritur qëllimit, që qytetarët e Kosovës

Lexo me Shume