Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "miting"

Mitingu i Demokracisë dhe Dëshmorëve në Stamboll, pritet të mblidhen mbi 3 milionë persona

    Mitingu i Demokracisë dhe Dëshmorëve në Stamboll, pritet të mblidhen mbi 3 milionë persona

“Mitingu i Demokracisë dhe Dëshmorëve” është njoftuar se do të zhvillohet sot në Yenikap të Stambollit, në orën 17:00 sipas orës lokale në Turqi. Ky miting do të transmetohet drejtpërdrejt

Lexo me Shume