Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mite"

Mitet që duhet të dini rreth celulitit

    Mitet që duhet të dini rreth celulitit

Duke dëgjuar fjalën “verë” shumë gra sjellin menjëherë ndërmend detin dhe diellin e nxehtë e të tjera mendojnë pak më thellë, trupin, celulitin dhe cilat rroba banje do të jenë

Lexo me Shume