Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mit"

Thyhet miti: Ky qëndrim pas seksit nuk ju ndihmon të mbeteni shtatzënë

    Thyhet miti: Ky qëndrim pas seksit nuk ju ndihmon të mbeteni shtatzënë

Mbajtja e këmbëve në ajër pas përfundimit të aktit seksual nuk është një pozicion që ndihmon fertilitetin, sikundër është menduar deri sot. Nga studimet më të fundit, mjekët rrëzojnë këtë

Lexo me Shume

Realiteti dhe mitet mbi trupin tonë

    Realiteti dhe mitet mbi trupin tonë

Trupi i njeriut është një nga organizmat më kompleksë dhe më të ndërlikuar në planet. Shpesh disa funksione apo informacione rreth pjesëve të ndryshme të tij janë zbuluar shekuj më

Lexo me Shume