Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mistere"

9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

    9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

Thuhet se kur e pyesnin skulptorin August Rodin për punën e tij, ai gjithmonë citonte Mikelanxhelon, i cili thoshte: “Skulptura është e lehtë, thjesht shkon deri te lëkura e personazhit

Lexo me Shume