Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Minnesota"

23 maji, zyrtarisht “Dita e Beyonce”-s në shtetin amerikan

    23 maji, zyrtarisht “Dita e Beyonce”-s në shtetin amerikan

  Zakonisht jemi mësuar që datat të marrin emrin e një personazhi të njohur vetëm pas vdekjes së këtij personazhi dhe pasi ai apo ajo ka lënë pas një vepër

Lexo me Shume