Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ministria e Puneve te Brendshme"

Ministria e Brendshme – 10 gjyqtarëve: Dorëzoni armët. Ja emrat

    Ministria e Brendshme – 10 gjyqtarëve: Dorëzoni armët. Ja emrat

Ministria e Punëve të Brendshme u ka kërkuar dhjetë gjyqtarëve që të dorëzojnë armët, pasi nuk janë përfitues të mbajtjes së armës pa leje, referuar ligjit të ri “Për armët”.

Lexo me Shume

Moti i keq, MPB: Ja qytetet që do të preken më tepër

    Moti i keq, MPB: Ja qytetet që do të preken më tepër

Ministria e Punëve të Brendshme ka paralajmëruar qytetarët lidhur me përkeqësimin e fortë të motit përgjatë ditëve në vijim. Referuar buletinit të Institutit të Gjeoshkencës, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM),

Lexo me Shume