Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Ministria e Financave"

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

Ministria e Financave ka vendosur të zbusë gjobat e vendosura ndaj bizneseve në kuadër të luftës ndaj informalitetit. Ky vendim vjen pas gjobave marramendëse që u vendosën fillimisht ndaj bizneseve.

Lexo me Shume

Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

    Blerjet online, ndryshon vendi i shlyerjes së taksës

Me miratimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave për vendosjen e tarifës doganore mbi produktet që blihen online dhe kushtojnë mbi 22 euro, fluks i madh qytetarësh i janë drejtuar

Lexo me Shume

Ish-të përndjekurit, ja si ndryshon skema e dëmshpërblimit

    Ish-të përndjekurit, ja si ndryshon skema e dëmshpërblimit

E gjithë praktika e ndarjes së dëmshpërblimit ndryshon prej ditës së sotme. Të gjithë të dënuarit që janë gjallë apo edhe trashëgimtarët e tyre, do të mund të informohen mbi

Lexo me Shume