Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mimoza Hafizi"

Blushi dhe Hafizi shpallin nismën: Presidenti të zgjidhet nga populli

    Blushi dhe Hafizi shpallin nismën: Presidenti të zgjidhet nga populli

Deputetët socialistë Ben Blushi dhe Mimoza Hafizi kanë shpallur ditën e sotme nismën për disa ndryshime kushtetuese. Përmes saj, ata synojnë të arrijnë zgjedhjen e Presidentit nga populli dhe që

Lexo me Shume

Blushi dhe Hafizi, letër zyrtare Asamblesë Kombëtare të PS-së për transparencë

    Blushi dhe Hafizi, letër zyrtare Asamblesë Kombëtare të PS-së për transparencë

Deputetët e Partisë Socialiste, Ben Blushi dhe Mimoza Hafizi, kanë mbetur të pakënaqur nga mënyra se si u bënë publike rezultatet e referendumit për mandatin e kryetarit. Këta të fundit

Lexo me Shume

Referendumi, Hafizi letër komisionit zgjedhor të PS-së: Dua listat!

    Referendumi, Hafizi letër komisionit zgjedhor të PS-së: Dua listat!

Deputetja Mimoza Hafizi i është drejtuar me një letër komisionit zgjedhor të PS-së në Shkodër, ku kërkon të njihet me përbërjen e komisionitm, përmes një shkrese zyrtare nga Partia Socialiste

Lexo me Shume