Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Milano"

Milano – Alarmi për bombë, i rremë! Ishte vetëm një bateri…

    Milano – Alarmi për bombë, i rremë! Ishte vetëm një bateri…

Bie poshtë pista e bombës në stacionin qendror të metrosë së Milanos. Pakoja e dyshimtë rezultoi të kishte thjesht një bateri me disa qarqe elektrike, që për më shumë se

Lexo me Shume