Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mikrovale"

Si të bëni salcë karameli në 3 minuta duke përdorur mikrovalën

    Si të bëni salcë karameli në 3 minuta duke përdorur mikrovalën

Harroni djegien e sheqerit pa dashje teksa përpiqeni të bëni salcë karameli në kushte shtëpie sepse kjo mënyrë do t’ju shkurtojë kohë e do t’jua bëjë akulloren e të dielave

Lexo me Shume