Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mikrochip"

Thojini “mirupafshim” tradhtisë pas 2017-s

    Thojini “mirupafshim” tradhtisë pas 2017-s

Kompanitë Microsoft dhe Apple kanë bashkuar forcat, si rrallë herë, për të reduktuar numrin e divorceve dhe për t’i mbajtur njerëzit të “ngjitur” në marrëdhënien e tyre. Si do të

Lexo me Shume