Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Michael Jackson"

Dedikimi i djalit të Michael Jackson për përvjetorin e lindjes së të atit

    Dedikimi i djalit të Michael Jackson për përvjetorin e lindjes së të atit

Bota humbi mbretin e muzikës pop më 25 qershor të vitit 2009, vetëm 2 muaj para ditëlindjes së tij të 51-të. Ditën e djeshme ai do të festonte atë që

Lexo me Shume

Deklarata shokuese e mjekut të Michael Jackson: Ai dëshironte të martohej me Emma Watson kur ajo ishte 11 vjeçe

    Deklarata shokuese e mjekut të Michael Jackson: Ai dëshironte të martohej me Emma Watson kur ajo ishte 11 vjeçe

Edhe pse tashmë kanë kaluar 7 vite nga vdekja e tij, vazhdojnë ende të dalin në pah të ashtuquajturat të vërtetat e fshehura në lidhje me figurën e Michael Jackson.

Lexo me Shume

Skandal! Në shtëpinë e Michael Jackson gjenden materiale pedofilie

    Skandal! Në shtëpinë e Michael Jackson gjenden materiale pedofilie

Kanë kaluar thuajse 7 vite tashmë nga vdekja e Michael Jackson, ama sekretet e “Mbretit të Pop-it” ende nuk janë zbuluar të gjitha. Sipas asaj që raporton “Radar Online”, në

Lexo me Shume

10 artistët që janë zhveshur në videoklipet e tyre

10 artistët që janë zhveshur në videoklipet e tyre

Ka mënyra të ndryshme për të tërhequr vëmendjen në një videoklip dhe një nga këto mënyra është edhe zhveshja. Këtë “armë” e kanë përdorur një numër i madh artistësh ndërkombëtarë,

Lexo me Shume