Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mensa"

(Video) Prindërit provojnë ushqimin që u jepet fëmijëve në shkolla. Ndiqni reagimin!

    (Video) Prindërit provojnë ushqimin që u jepet fëmijëve në shkolla. Ndiqni reagimin!

Jo rrallë herë fëmijët ankohen se nuk dëshirojnë ta konsumojnë ushqimin që u serviret në mensat e shkollave të tyre përkatëse, sepse ky i fundit nuk i plotëson aspak dëshirat

Lexo me Shume