Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Menopauza"

Vonesa të ciklit menstrual? Ja disa nga simptomat dhe shkaqet e mundshme…

    Vonesa të ciklit menstrual? Ja disa nga simptomat dhe shkaqet e mundshme…

Vonesa e ciklit menstrual është një fenomen tipik i jetës së femrave. Edhe gjatë periudhës së riprodhimit, pa asnjë lloj patologjie, mund të rastisin vonesa të tilla, që ndodhin për

Lexo me Shume