Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "menopause"

Çfarë duhet të dini për menopauzën

    Çfarë duhet të dini për menopauzën

Menopauza është periudha që shënon fundin e menstruacioneve. Ajo mund të trajtohet në mënyra të ndryshme, por më të zakonshmet janë HRT (terapi zëvendësuese hormonesh). Por ka shumë paqartësi në

Lexo me Shume