Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mediat sociale"

Ndikimi i mediave sociale, kur “betejat” private shndërrohen në divorc “publik”

    Ndikimi i mediave sociale, kur “betejat” private shndërrohen në divorc “publik”

Betejat më private në jetën e një çifti, një familjeje, shpeshherë nuk mbeten më të tilla kur ndërhyjnë mediat sociale. Sipas avokatëve, një numër i madh çiftesh të zakonshëm janë

Lexo me Shume

Mediat sociale, OBSH: Të rinjtë shqiptarë, të parët ndër përdoruesit

    Mediat sociale, OBSH: Të rinjtë shqiptarë, të parët ndër përdoruesit

Organizata Botërore e Shëndetësisë rendit të rinjtë shqiptarë si të parët përdorues të mediave sociale. 15-vjeçarët, meshkuj dhe femra, renditen të parët duke lënë pas gjithë shtetet e rajonit, por

Lexo me Shume