Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "me ngjyre"

Reagimet e personazheve të famshme lidhur me vrasjen tragjike të shitësit të CD-ve nga policia

Reagimet e personazheve të famshme lidhur me vrasjen tragjike të shitësit të CD-ve nga policia

Hayley Williams ◄ Back Next ► Picture 1 of 7 Brutaliteti i policisë dhe racizmi është kthyer sërish në qendër të vëmendjes në SHBA. Alton Sterling quhet personi i radhës

Lexo me Shume