Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "McDonalds"

SHBA – Luftë pornos, “McDonald’s” dhe “Starbucks” limitojnë aksesin në internet

    SHBA – Luftë pornos, “McDonald’s” dhe “Starbucks” limitojnë aksesin në internet

Deri para pak ditësh, klientët e kompanive të mëdha “Starbucks” dhe “McDonald’s” mund të hynin, të uleshin e të shijonin lirisht në këto ambiente aksesin në internet. Por nga sot,

Lexo me Shume