Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mbipopullim"

Llalla, qarkore për prokuroritë: Mos i fusni të gjithë në burg, ka mbipopullim

    Llalla, qarkore për prokuroritë: Mos i fusni të gjithë në burg, ka mbipopullim

Në një qarkore të miratuar nga kryeprokurori Adriatik Llalla kërkohet nga prokurorët e rretheve që të tregohen të kujdesshëm në aplikimin e masave ekstreme të sigurisë. Veç kësaj, prokurori i

Lexo me Shume