Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mbipeshe"

Ligj i ri për punonjësit mbipeshë: Mund të hedhin në gjyq ata që i etiketojnë si “të shëndoshë”

    Ligj i ri për punonjësit mbipeshë: Mund të hedhin në gjyq ata që i etiketojnë si “të shëndoshë”

Punonjësit mbipeshë do të kenë mundësi të hedhin në gjyq kolegët apo shefat nëse ata thonë diçka në lidhje me peshën e tyre. Philip Rostand, një jurist amerikan i cili

Lexo me Shume