Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "mbeturina"

Vokshi: Mbetjet spitalore dhe mostrat e analizave në të njëjtën makinë, e papranueshme!

    Vokshi: Mbetjet spitalore dhe mostrat e analizave në të njëjtën makinë, e papranueshme!

Kryetarja e Komisionit Parlamentar të Shëndetësisë, deputetja demokrate  Albana Vokshi, në një bashkëbisedim me gazetarët është shprehur e revoltuar duke nxjerrë në pah defektet e Ministrisë së Shëndetësisë. Vokshi përmend

Lexo me Shume